Bevált, minőségi termékek EGÉSZSÉGÜGY MEGNÉZEM Bevált, minőségi termékek EGÉSZSÉGÜGY MEGNÉZEM Minden, ami munkaruha és munkavédelem MUNKARUHA MEGNÉZEM A vendég az első! HORECA MEGNÉZEM RED PRO Office 1 Fő szempont: a hatékonyság! IRODASZEREK MEGNÉZEM Tisztaság, komfort, higiénia TISZTÍTÓSZEREK MEGNÉZEM

Rólunk

Cégünk a Red Pro nemzetközi cégcsoport magyarországi képviselője. Célunk, hogy meglévő és leendő  ügyfeleink biztos nagykereskedelmi pontként tudjanak gondolni ránk akkor, amikor munkaruhára, védőeszközökre, irodaszerekre vagy akár tisztítószerekre van szükségük.

Partnereink különféle nagy márkák között tudnak válogatni, a teljesség igénye nélkül: Rock Safety, Portwest, Mercator, American Apparel stb.

Kínálatunkban megtalálja az egyszerű munkaruhán túl az egészségügyben használatos steril kesztyűt, steril eszközöket is, de ugyanúgy ki tudjuk szolgálni az éttermek dolgozóit is. Választékunk bőséges mind színekben és típusokban, mind pedig méretekben.

Hiszünk abban, hogy a többi, már piacon lévő nagykereskedelemhez képest mi abban tudunk igazán kiemelkedni a termékpalettán és a jó árainkon felül, hogy partnereink valóban az elsők számunkra. Hosszútávú, korrekt és bizalmi kapcsolatot ápolunk ügyfeleinkkel.

//rolunk.redpro.hu/wp-content/uploads/2022/08/Europe-Map-PNG-copy.png

Főbb kategóriáink

Érdemeink

Stabil, nemzetközi háttér, széles termékportfólió, ismert és bevált márkák, gyors kiszolgálás.

Egy stabil, 4 országban jelen levő, dinamikusan fejlődő nemzetközi cégcsoport magyarországi képviselője vagyunk. Segítünk, hogy mindent egy helyről, tőlünk be tudj szerezni.

7570

0

Elérhető termék

7400

0

Boldog ügyfél

7402

0

Országban vagyunk elérhetőek

6921

0

Kiküldöt csomag

Rólunk mondták

Lépjen velünk kapcsolatba